Coş gol
Autentificare Înregistrare

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Tine-ma minte

Creare cont

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Nume *
Utilizator *
Parola *
Verificare parola *
Email *
Verificare email *
articole de gradinarit ingrasaminte pesticide seminte profesionale legume cauaceu

Seminte profesionale legume - culturi sigure prin utilizarea semintelor de top.

In ultimul deceniu s-au schimbat multe aspecte ale agriculturii si ale domeniului agrar. Acum micul producator se poate afirma pe piata, isi poate spori productia si poate asigura produse de calitate, corespunzatoare normelor impuse de Uniunea Europeana. Daca in trecut micii producatori pierdeau in fata competitiei corporatiilor acum ei pot utiliza aceleasi materiale si seminte de top precum marile companii agricole pentru a asigura cele mai bune legume si fructe. Utilizarea imgrasamintelor, pesticidelor si ale articolelor de gradinarit profesionale asigura rezistenta si calitatea culturilor care ajung sa isi acopere costul investitiilor.

Pentru a trece de la o agricultura de subzistenta la o agricultura profitabila si productiva, investitorul si agricultorul roman a infiintat ferme prin intermediul proiectelor europene si a reusit sa puna in practica agricultura de top. Treptat au aparut diverse firme si distribuitori de produse specifice necesare cresterii si ingrijirii recoltei, firme precum Agrifarm din Bihor. Aceasta firma dispune de seminte profesionale legume, ingrasaminte, folii pentru solarii si produse pentru legumicultori profesioniste pe care le distribuie prin mijloace de transport proprii direct la micul producator.

Seminte profesionale legume

Pentru a nu va risca productia de legume, este indicat sa folositi seminte profesionale legumein schimbul celor produse in gospodaria proprie. Acestea sunt testate si atent alese pentru a va asigura calitatea recoltei. Gradul lor de siguranta este garantat iar utilizarea lor va spori cantitatea de productie. Din ce in ce mai multe ferme pe teritoriul european utilizeaza seminte profesionale de legume incepand de la culturile de grau pana la culturile pomicole. Agrifarm dispune de 26 de tipuri de seminte profesionale pentru diferite game de legume.

Pentru producatorii de porumb zaharat, Agrifarm dispune de doua tipuri de seminte profesionale de tip Sunrise F1 si Sweet Nugget F1. Utilizarea acestora asigura productia de porumb super-dulce cu crestere timpurie si cu o planta care ajunge intre 155 cm si 170 cm.
Seminte profesionale legume

Seminte profesionale legume

Pentru a spori productia de salata fie de camp sau pentru spatii inchise puteti folosi seminte profesionale legume de la Agrisemen. Salata crescuta din semintele Geodis si Hedonis este una timpurie, rezistenta la boli si frig si poate fi cultivata atat primarava cat si toamna. Capatana acesteia ajunge sa cantareasca intre 400 si 600 g. Pentru salata tip Batavia va recomandam seminte Agrisemen. Acest tip de salata poate fi cultivata tot timpul anului.

Prin intermediul Agrifarm puteti achizitiona acum semintele profesionale produse de Agrosel. Agrosel este unul din producatorii de top ai semintelor agricole care dispun de seminte de ardei gras de diferite tipuri, ardei capia, gogosari, castraveti de diferite tipuri, ceapa aurie de primavara si tomana, fasole si mazare de gradina, ridichi, sfecla, varza alba de consum si procesare, varza rosie si tomate. Producatorii de pepene verde pot alege semintele de la Agrisem pentru productia de pepeni Crimson cu fruct oval sau de tip Sugar baby.

Alte tipuri de seminte profesionale pentru legume disponibile prin intermediul acestui magazin online provin de la Clause Vegetable Seeds, Duna-R, Enza Zaden, Nunhems, Daehnfeldt si multe altele.

Aceste seminte de top va vor asigura o productie mare si calitate garantata. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul firmei Agrifarm din Bihor: www.agrifarmbh.ro. Aici puteti vedea tipurile de seminte, articole de gradinarit si produsele profesionale precum si promotiile indesfasurare.